برخی از آفات مشترک صیفی‌جات

از نظر گیاه شناسی، صیفی‌جات به آن دسته از گیاهانی گفته می شود که دارای میوه بوده و از طریق گلدهی میوه تولید می کنند؛ مانند: خیار، هویج، سیب زمینی، گوجه و... .آفات صیفی‌جات از جمله بیماری هایی هستند که با تغذیه از گیاه باعث نابودی کل گیاه می شوند.

به دلیل اینکه صیفی‌جات بیشتر در فصول گرم سال و در تابستان برداشت می شوند، به آنها صیفی به معنای تابستان و تابستانه گفته می شود. خربزه، کدو، کلم، بادمجان، سیر و پیاز هم در این دسته قرار می گیرند. در اینجا برخی از آفات مشترک صیفی‌جات را معرفی می کنیم:

۱- شته لگومینوز: نام های دیگری مانند شته یونجه، شته طاووسی و شته سیاه نخودیان نیز دارد و به نخود، لوبیا و کلم آسیب می‌رساند.

۲- کنه حنایی یا زنگار گوجه فرنگی: این کنه به سطح سیب زمینی و گوجه فرنگی حمله کرده و تخم های کروی شکل خود را در اطراف رگبرگ گیاه می پاشد.

۳- مگس پیاز: این آفت باعث زرد شدن برگ پیاز و سوراخ شدن ساقه های زیرزمینی می شود.

۴- شته سیاه باقلا: به ساقه و برگ گیاهانی مانند اسفناج و بادمجان حمله می کند و باعث از بین رفتن گیاه و ضعف کلی آن می گردد.

مطالب بیشتر درباره‌:
کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email