پاورپوینت
" معرفی گونه های علف های هرز "را از اینجا دانلود نمایند.
پاورپوینت زیبای معرفی
"علف های هرز تیره ی گندمیان"
را می توانید
از اینجا دانلود نمایید.
گیاهان انگلی حدود یک درصد گونه های گیاهی جهان را تشکیل می دهند وبه دلیل نداشتن کلروفیل و در نتیجه عدم انجام فتوسنتز برای بقای خود به سایر گیاهان نیاز دارند. در بین این گیاهان استریگا و گل جالیز از مهمترین انگل های خسارت زای ریشه و سس مهمترین انگل ساقه در اراضی زراعی می باشد.
تولید دانه ، بنیاد کشاورزی اولیه و تمدنهای بعدی را تشکیل داد. زمانی که بشر کشت ، برداشت و نگهداری بعضی از گیاهان علوفه ای را برای تأمین نیاز زمستانی آموخت،کوچ نشینی را رها کرده و اقامتگاههای دائمی را برای خود برگزید. کلیه تمدن های مهم تاریخی بر اساس کشت غلات بوجود آمده اند،چون غلات غذای مردم را تشکیل می دادند و به راحتی قابل انبار کردن بودند.هرگاه روز یا روزهائی ناگهان غلات از زندگی روزانه ابنای بشر و تغذیه دامها و طیور حذف شود چه وضع و ماجرایی پیش می آید؟
معرفی
پرتقال از خانواده Rutaceae بوده و به انگلیسی Orange نامیده می شود. منشأ آن را از چین و آسیای جنوب شرقی می دانند. این میوه در طب سنتی چینی کاربردهای فراوانی داشته است. هم اکنون به طور وسیعی در سراسر دنیا پرورش داده می شود و مشهورترین مرکبات است.
درختان یا درختچه های همیشه سبزی که مرکبات بر روی آنها رشد می کنند، می توانند به ده متر یا بیشتر هم برسند. مرکبات به لحاظ اینکه سرشار از «ویتامین C» هستند معروف می باشند. دانشمندان کشف کرده اند که این میوه ها همچنین از انواع وسیعی مواد مغذی گیاهی و انواع مختلف فیبر غذایی برخوردار هستند.
انجیر با توجه به ارزش غذایی و طبی بالا در بیشتر نقاط دنیا از جمله گرمسیری ، نیمه گرمسیری و معتدله کاشت می شود . استان فارس و شهرستان استهبان سهم عمده ای در تولید انجیر خشک در ایران و دنیا دارند .
محیط رشد: انجیر یک گیاه خزان کننده بوده که ویژه مناطق نیمه گرمسیری می باشد و به زمستان ملایم و تابستان گرم نیاز دارد . ( توجه داشته باشید که دمای پایین در زمستان کاشت انجیر را محدود می کند ) . در فصل گلدهی انجیر نباید آبیاری انجام داد و بهتر است در محیط رشد هم بارندگی وجود نداشته باشد تا حداکثر محصول دهی را داشته باشیم. خاک مورد نیاز شنی رسی بوده با PH در حدود 6 تا 7.5 که برای رشد انجیر مناسب است . مقاومت این گیاه نسبت به خشکی و شوری زیاد ، حساسیت آن به کمبود آهن و روی زیاد نیست ولی به سدیم و بور حساس است .
1. خیار دارای ویتامین هایی است که بدن ما روزانه نیاز دارد. مانند ویتامینهای ب یک ، ب دو، ب سه، ب پنج، ب شش، اسید فولیک، ویتامین سی، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و روی.
2. اگر بعد از ظهر خسته هستید بجای اینکه نوشیدنی های کافیئن دار بنوشید یک خیار نوش جان کنید. این میوه دارای ویتامین بی و کربوهیدرات می باشد که شما را سرحال می آورد
شاید بعضی ها با شنیدن نام گیاه گوشتخوار گمان کنند با گیاهی غول پیکر طرف هستند که میتواند انسان را ببلعد و یا آنها را به یاد فیلمهای تخیلی ای بیندازد که گیاه به سمت انسان حمله میکند. اما نه! گیاهان گوشتخوار فقط حشرات و یا موجودات کوچک را میخورند .با توجه به آخرین تحقیقها، بزرگترین گیاه گوشتخوار یافت شده قادر به بلعیدن یک قورباغه بوده است.
این روزها گیاه بامبو یکی از پرطرفدارترین گیاهان آپارتمانی محسوب میشود. البته این نوع بامبویی که در خانهها نگهداری میشود و معمولا پرپیچ و تاب است، نوع خاصی از بامبو است که به «لاکی بامبو» شهرت دارد، اما با نام علمی «دراسینا» در جهان شناخته میشود. مهمترین نکاتی که در مورد این نوع بامبو لازم است در نظر گرفته شود، نور کافی و آب تازه است و احتیاج به رسیدگی خاصی ندارد. البته بامبو برای رشد، خاک هم نمیخواهد. حتی میتوان آن را در خاکهای ژلهای نگهداری کرد، اما برای رشد بهتر است از تقویتکنندههای مایعی استفاده شود که به آب بامبو اضافه میکنند و گلفروشیها آن را «غذای بامبو» مینامند. این نکتهها هم در مورد نگهداری از بامبو مهم هستند
تخمه آفتاب گردان به دلیل چربی بسیار بالایی که دارد صورت را شفاف و صاف می کند و حاوی ویتامین E بسیار بالایی است. تحقیقات به عمل آمده نشان می دهد که خوردن 20 عدد تخمه آفتاب گردان در روز می تواند چین و چروک های پوست را برطرف کند.
گفتنی است، ماساژ پوست صورت با روغن هسته انگور و روغن آفتاب گردان باعث می شود تا صورت مانند پس از عمل جراحی صاف و شفاف شود
پزشکان به تازگی دریافته اند که برخی سبزی ها در فصول خاص سال تاثیراتی به مراتب بهتر از سایر فصول بر سلامتی افراد می گذارند. براساس تحقیقات، سبزی تره فرنگی که یک سبزی پاییزه است، نقش بسیار موثری در تنظیم عملکرد روده ها و دستگاه گوارش افراد دارد. سبزی تره فرنگی یک منبع عالی پروبیوتیک است و عامل از بین برنده بسیاری از باکتری ها و عوامل مضر در بدن محسوب می شود.