یک میوه ی بهشتی به نام بکرائی

بکرائی با نام علمی Aegle marmelos از خانواده ی مرکبات و دارای طعم شیرین و برگ های مرکب است. برگ های آن خاصیت دارویی داشته و در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرند.

میوه‌ی بکرائی یک نوع نارنگی است که حاصل پیوند بین نارنگی و لیمو شیرین می باشد و در برخی مناطق از آن به عنوان پایه استفاده می شود. این میوه، پر محصول بوده و نسبت به ph بالا مقاوم است.

یکی از معایب این محصول این است که درختان از حدود 15 سالگی از نوک شاخه­ ها شروع به خشک شدن می­ کنند. هم‌چنین نارنگی بکرائی به پوسیدگی طوقه و ریشه، سرما و بیماری ویروسی کاچکسیا حساس است.

  

مطالب بیشتر درباره‌:
کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email