برای جلوگیری از عارضه پفکی شدن، مراقب کمبود پتاسیم باشید!

عارضه ی پفکی شدن معمولا به دلیل کمبود پتاسیم، کوددهی ضعیف و نیتروژن زیاد رخ می دهد. در این عارضه، میوه حالت پف دار پیدا کرده و بافت متراکم خود را از دست خواهد داد. این حالت در گوجه‌فرنگی شایع تر بوده و با اقداماتی چون: تنظیم دمای گلخانه، مدیریت تغذیه و آب و خاک قابل کنترل است.

مطالب بیشتر درباره‌:
کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email