اگر نارگیل دوست دارید این مطلب را از دست ندهید!
نارگیل از جمله گیاهانی است که مانند خرما در خانواده ی نخلیان Arecaceae دستهبندی می شود. نام علمی آن Cocos nucifera می باشد و اگرچه در همه ی فصول موجود است اما در فصل پاییز برداشت می شود.
میوه ی نارگیل در ابتدا سبز رنگ بوده و پس از رسیدن به رنگ قهوهای در می آید و گوشت داخل میوه سفید می باشد. نارگیل به عنوان یکی از پر خاصیت ترین میوه های جهان شناخته شده و دارای خواص شگفت انگیزی است.
نارگیل درختی چند ساله با گونه های مختلف است و به دو دسته ی پاکوتاه و پا بلند تقسیم می شود. ارقام پاکوتاه خود گرده افشان بوده و گلدهی سریع تری دارند اما ارقام پا بلند گلدهی آهسته تری دارند و دگر گرده افشان هستند.
خطرناک ترین بیماری نارگیل زردی فیتوپلاسمایی است که کشنده بوده و ارقام پاکوتاه نسبت به آن مقاوم ترند. تکثیر نارگیل از طریق بذر صورت میگیرد و سن باردهی آن بر اساس حاصلخیزی خاک، نوع واریته و شرایط اقلیمی متفاوت است.