با میوه ی بالنگ سلامت قلبتو تضمین کن!

نام علمی Citrus medica

تیره ی مرکبات Rutaceae

بالنگ یکی از میوه های خانواده مرکبات است و بومی شرق و جنوب شرق آسیا می باشد. میوه ای آبدار است که علاوه بر گوشت آن، پوست ضخیم و زرد رنگش خاصیت درمانی دارند. ظاهر بالنگ شبیه به لیموترش بزرگ با پوستی زمخت است.

نکته ی جالب این است که هر چه پوست میوه صاف تر باشد، عطر و بوی بیشتری دارد. بسته به شرایط آب و هوایی شکل و اندازه ی آن ممکن است کشیده تر یا گردتر باشد. طعم میوه اسیدی و کمی تلخ بوده و باید در هنگام مصرف تلخی آن گرفته شود.

زمان برداشت بالنگ از شهریور ماه تا بهمن ماه می باشد و میوه ای گرمسیری به شمار می رود. سرشار از آنتی اکسیدان ها و املاح مفید و فیبر طبیعی است. سیستم دفاعی بدن را تقویت می کند و باعث پیشگیری از سرطان ریه و دستگاه گوارش می شود.

برای سلامت قلب و کنترل فشار خون مفید بوده و حتی پوست آن مشکلات معده را بر طرف می کند. میوه بالنگ به سلامت دهان و دندان کمک کرده و جهت کاهش وزن و حفظ سلامت پوست و مو موثر است. 

مطالب بیشتر درباره‌:
کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email