آفتی که پاکبان محیط زیست است!

توسط مهندس ژاله میرقادری
|
۲۸ اسفند ۰۲

یکی از شایع‌ترین سوسری های جهان یا همان سوسک ها، سوسری حمام و سوسری ریز آشپزخانه می باشد. سوسری ها زیستگاه های گرم ، مرطوب و تاریک را برای زندگی ترجیح می دهند.

با این روش ها گلدهی گوجه فرنگی را کوتاه تر کنید

توسط مهندس ژاله میرقادری
|
۲۷ اسفند ۰۲

زمان گلدهی گوجه فرنگی به عوامل مختلفی بستگی دارد و به طور کلی حدود ۶۰ تا ۸۰ روز پس از کشت گل می دهد. عواملی مانند: آبیاری، نور خورشید، دمای هوا و روش کشت همگی در گلدهی گوجه فرنگی موثر هستند.

زمان طلایی پیوند بادام

توسط مهندس ژاله میرقادری
|
۲۶ اسفند ۰۲

پیوند درخت بادام دارای دو نوع پاییزه و بهاره است. باید توجه داشت که در پیوند پاییزه نیاز به سربرداری به صورت همزمان با عملیات پیوند نمی باشد اما در پیوند بهاره همزمان با اجرای پیوند، سربرداری نیز انجام می شود.

روش تکثیر گل شب بو

توسط مهندس ژاله میرقادری
|
۲۴ اسفند ۰۲

یکی از خوشبوترین و زیباترین گلهای نوروزی، گل شب بو است که رایحه ای بسیار دلپذیر و آرام بخش دارد. شب بو هم قابلیت کشت در باغچه هم در گلدان را دارد و نام انگلیسی آن Gilly flower می باشد.

۴ اشتباه رایج در نگهداری سبزه های عید

توسط مهندس ژاله میرقادری
|
۲۳ اسفند ۰۲

اولین نکته برای داشتن یک سبزه ی زیبا و شاداب، انتخاب بذرهای سالم و با کیفیت است. همانطور که می دانید بذرهای کهنه قوه ی نامیه ندارند و سبز نمی شوند.

آبدزدک و دزدیدن نشاهای برنج

توسط مهندس ژاله میرقادری
|
۲۲ اسفند ۰۲

آبدزدک با نام علمی Orthoptera gryllotalpa آفت چندین محصول در مناطق مختلف جهان و از جمله ایران به شمار می رود و یکی از آفات مهم خزانه ی برنج نیز می‌باشد.

کدو سبز را بیشتر بشناسیم

توسط مهندس ژاله میرقادری
|
۲۱ اسفند ۰۲

کدو‌ سبز رشد سریعی دارد و جزء گیاهان مفید و پر کاربرد در غذاهای ایرانی است. جالب این است که امکان کاشت آن در گلدان و باغچه های کوچک نیز وجود دارد.

خسارت سرمازدگی بهاره در ارقام مختلف گندم

توسط مهندس ژاله میرقادری
|
۲۰ اسفند ۰۲

گندم یکی از گیاهانی است که در طول دوره ی رشد خود با شرایط آب و هوایی نامساعد مواجه می شود و خسارت سرما زدگی بهاره به گندم در شرایط مختلفی ممکن است اتفاق بیفتد. خسارت معمولاً زمانی اتفاق می افتد که کاهش دما همزمان با مراحل حساس رشد گندم رخ می دهد. خسارت ممکن است وسیع باشد و یا اینکه فقط قسمتی از مزرعه دچار خسارت شود.

اصول گرده افشانی نخیلات

توسط مهندس ژاله میرقادری
|
۱۹ اسفند ۰۲

از مهم ترین عملیات زراعی درخت خرما گرده افشانی است که نقش بسزایی در تولید میوه و کیفیت آن دارد. درخت خرما گیاهی دو پایه و دارای گلهای نر و ماده جداگانه است و گرده افشانی آن از طریق زنبور عسل، انسان و باد صورت می‌گیرد.

چرا هرس درخت زیتون اهمیت بالایی دارد؟

توسط مهندس ژاله میرقادری
|
۱۷ اسفند ۰۲

یکی از عواملی که منجر به افزایش طول عمر باردهی و حیات درخت زیتون می گردد هرس می‌باشد. درخت زیتون از زمان کاشت تا کهنسالی نیاز به هرس دارد و بهترین زمان انجام آن پس از برداشت محصول می باشد.

با این روش ها عمر گل سینره را افزایش دهید

توسط مهندس ژاله میرقادری
|
۱۶ اسفند ۰۲

نام علمی گل سینره PERICALLIS HYBRID است و نام دیگر آن سینرر نیز می باشد. سینره از گل های بهاری و بسیار زیبا به شمار می رود که در اواخر اسفند شروع به گلدهی می کند و تا اواسط بهار گلها زیبا و شاداب باقی می مانند.

پیوند درخت انجیر، چگونه و چه زمانی؟

توسط مهندس ژاله میرقادری
|
۱۵ اسفند ۰۲

یکی از مهم‌ترین جنبه‌های رشد درخت انجیر، زمان پیوند آن است. پیوند انجیر می‌تواند راهی عالی برای تضمین بقا و رشد مداوم آن باشد. فرایند پیوند ممکن است برای درخت استرس‌زا باشد و اگر به‌ درستی انجام نشود، منجر به شوک پیوندی خواهد شد که این اتفاق با مرگ درخت همراه خواهد بود.

سنجد؛ یک گیاه دارویی و صنعتی

توسط مهندس ژاله میرقادری
|
۱۴ اسفند ۰۲

سنجد Elaeagnus angustifolia از خانواده ی Elaeagnaceae یک گیاه دارویی و صنعتی به شمار می‌رود و نسبت به سرمای زمستان مقاوم بوده و تا دمای ۲۴- درجه ی سانتی گراد را تحمل می کند.

به روش کج بیل وجین کن

توسط مهندس ژاله میرقادری
|
۱۳ اسفند ۰۲

وجین کردن از جمله اصولی است که هر کشاورزی باید با آن آشنایی کامل داشته باشد. یکی از مهم ترین کاربردهای وجین، هنگام مبارزه با علف های هرز است چرا که به کمک روش کج بیل زدن می توان ریشه ی علف های هرز را به سرعت از بین برد.

گیاهانی که نیاز به نور ندارند

توسط مهندس ژاله میرقادری
|
۱۲ اسفند ۰۲

همانطور که می دانید گیاهان تنها به منظور زیبایی شان استفاده نمی شوند بلکه پاکسازی هوای داخل خانه را نیز انجام می دهند. به عبارت دیگر گیاهان خاصیت تصفیه کنندگی دارند و اکسیژن تازه تولید می کنند.

بهترین قارچ کش درخت گردو را بشناسید

توسط مهندس ژاله میرقادری
|
۱۰ اسفند ۰۲

برخی از بیماری های قارچی مانند : سفیدک پودری و لکه سیاه تهدیدی جدی برای درخت گردو محسوب شده و در صورت عدم کنترل به موقع باعث مرگ درخت می شوند.

بهترین روش کاشت گیلاس چیست؟

توسط مهندس ژاله میرقادری
|
۹ اسفند ۰۲

ایران یکی از مناطق اصلی کاشت گیلاس محسوب می شود و به طور کلی درخت گیلاس در مناطقی که زمستان های معتدل دارند به خوبی رشد می کند. کاشت گیلاس به سه روش امکان پذیر است که شامل: استفاده از بذر، قلمه زنی و پیوند زدن می باشد.

گلرنگ؛ گیاهی با صرفه ی اقتصادی بالا و کمک به تثبیت خاک

توسط مهندس ژاله میرقادری
|
۸ اسفند ۰۲

گیاه گلرنگ با نام علمی Carthamus tinctorius گیاهی یکساله با گل های منفرد است و برگهای آن فاقد دمبرگ هستند. گلرنگ، یکی از گیاهان دارویی بسیار مهم است که در آشپزی نیز کاربرد دارد و به آن زعفران تقلبی گفته می‌شود.

مهم ترین آفات چغندر قند

مهم ترین آفات چغندر قند

توسط مهندس ژاله میرقادری
|
۷ اسفند ۰۲
  • کرم برگخوار چغندر قند spodoptera exigua

​​​لارو ​​​​​این کرم برگ خوار است و به صورت دسته جمعی ابتدا سطح زیرین برگ سپس همه ی قسمت های برگ را می خورند و برگها به شکل توری مانند در می آیند.

نام کرفس کوهی را تا به حال شنیده اید؟

نام کرفس کوهی را تا به حال شنیده اید؟

توسط مهندس ژاله میرقادری
|
۵ اسفند ۰۲

گیاه دارویی کرفس کوهی به صورت طبیعی و خودرو در مناطق کوهستانی رشد می کند و متاسفانه به دلیل برداشت بی رویه و نادرست در معرض خطر انقراض قرار گرفته است.

کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email