هندوانه و خربزه در صدر،سیبزمینی قعر جدول
نویسنده: محبوبه محمدی
ایران کشوری با اقلیم گرم و خشک است که خشکسالی های طولانی مدت را از سر گذرانده است و طبق گفته کارشناسان هم اکنون نیز در یک دوره خشکسالی 30 ساله به سر میبرد. بحران آب در کشور ما تحت تاثیر سه عامل عمده رشد جمعیت، کشاورزی ناموثر و مدیریت بد و عطش توسعه قرار دارد. منابع آب تجدید پذیر کل ایران به ۱۳۰ میلیارد متر مکعب بالغ میگردد. مطالعات و بررسیها نشان میدهد که در سال ۱۳۸۶ از کل منابع آب تجدیدشونده کشور حدود ۸۹/۵ میلیارد متر مکعب جهت مصارف بخشهای کشاورزی، صنعت و معدن و خانگی برداشت میشده که حدود ۸۳ میلیارد متر مکعب آن (۹۳ درصد) به بخش کشاورزی، ۵/۵ میلیارد متر مکعب (۶ درصد) به بخش خانگی و مابقی به بخش صنعت و نیازهای متفرقه دیگر اختصاص داشته است.
معرفی محصول:
کود 20-20-20 ترکیبی از عناصر پرمصرف به همراه عناصر میکرو با کلاتEDTA می باشد. این کود به صورت کاملا محلول در آب با قابلیت محلولپاشی و مصرف خاکی و برای کلیه محصولات زراعی و باغی در طی زمان رشد قابل استفاده است. مصرف این کود به خصوص در مراحل اولیه رشد باعث توسعه رشد رویشی و محتوای سبزینه گیاه و همچنین کمک به استقرار بهتر گیاهچه در خاک و افزایش حجم ریشه ها می شود و با افزایش میزان مواد قندی موجود در برگ، موجب بالا رفتن کیفیت و کمیت محصول می گردد.
معرفی محصول:
کود 20-19-20 ترکیبی از عناصر پرمصرف به همراه عناصر میکرو با کلاتEDTA می باشد. این کود به صورت کاملا محلول در آب با قابلیت محلولپاشی و مصرف خاکی و برای کلیه محصولات زراعی و باغی در طی زمان رشد قابل استفاده است. مصرف این کود به خصوص در مراحل اولیه رشد باعث توسعه رشد رویشی و محتوای سبزینه گیاه و همچنین کمک به استقرار بهتر گیاهچه در خاک و افزایش حجم ریشه ها می شود و با افزایش میزان مواد قندی موجود در برگ، موجب بالا رفتن کیفیت و کمیت محصول می گردد.
معرفی محصول:
کود 20-20-20 ترکیبی از عناصر پرمصرف به همراه عناصر میکرو با کلاتEDTA می باشد. این کود به صورت کاملا محلول در آب با قابلیت محلولپاشی و مصرف خاکی و برای کلیه محصولات زراعی و باغی در طی زمان رشد قابل استفاده است. مصرف این کود به خصوص در مراحل اولیه رشد باعث توسعه رشد رویشی و محتوای سبزینه گیاه و همچنین کمک به استقرار بهتر گیاهچه در خاک و افزایش حجم ریشه ها می شود و با افزایش میزان مواد قندی موجود در برگ، موجب بالا رفتن کیفیت و کمیت محصول می گردد.