کنترل چروکیدگی قهوه ای گوجه

کنترل چروکیدگی قهوه ای گوجه

با توجه به اینکه روش کنترل شیمیایی برای این بیماری و سایر بیماری های ویروسی وجود ندارد، بنابراین باید موارد ذیل جهت پیشگیری از گسترش بیماری رعایت گردد:


1️⃣تهیه بذر و نشاء از منابع مطمئن و استفاده از بذور و نشاء سالم و انجام تست های آزمایشگاهی سالمت بذر و نشاء

2️⃣تولید نشاء در گلخانه های ایزوله

3️⃣جلوگیری از رفت آمدهای غیرضروری در مزرعه و خصوصا گلخانه

4️⃣جلوگیری از انتقال اندام های گیاهی (میوه و نشاء و ...) از مناطق آلوده به مناطق سالم

5️⃣ضدعفونی مستمر وسایل باغبانی مورد استفاده ،شتشوی مرتب دست و تعویض لباس کارگران 

6️⃣امحاء و سوزاندن اندام های گیاهی آلوده از جمله میوه و بوته های آلوده

کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email