کنترل چروکیدگی قهوه ای گوجه
با توجه به اینکه روش کنترل شیمیایی برای این بیماری و سایر بیماری های ویروسی وجود ندارد، بنابراین باید موارد ذیل جهت پیشگیری از گسترش بیماری رعایت گردد:
1️⃣تهیه بذر و نشاء از منابع مطمئن و استفاده از بذور و نشاء سالم و انجام تست های آزمایشگاهی سالمت بذر و نشاء
2️⃣تولید نشاء در گلخانه های ایزوله
3️⃣جلوگیری از رفت آمدهای غیرضروری در مزرعه و خصوصا گلخانه
4️⃣جلوگیری از انتقال اندام های گیاهی (میوه و نشاء و ...) از مناطق آلوده به مناطق سالم
5️⃣ضدعفونی مستمر وسایل باغبانی مورد استفاده ،شتشوی مرتب دست و تعویض لباس کارگران
6️⃣امحاء و سوزاندن اندام های گیاهی آلوده از جمله میوه و بوته های آلوده