بیماری چروکیدگی قهوه ای گوجه

بیماری چروکیدگی قهوه ای گوجه

ویروس عامل چروکیدگی قهوه ای میوه گوجه فرنگی (رگوس)، یک ویروس تازه شناسایی شده است کهموجب آلودگی گیاهان گوجه فرنگی و فلفل می گردد.

✅روش های انتقال: 

✔️این بیماری به روش انتقال مکانیکی همراه با تماس دست و لباس کارگران با بوته ها و همچنین همراه با وسایل هرس از جمله قیچی و... زنبور های گرده افشان و توسط بذر و نشاءآلوده منتقل می گردد.

علائم:

✔️قهوه ای شدن کاسبرگ ها و دم گل

✔️پژمردگی و خشک شدن گل ها و قهوه ای شدن ساقه

✔️حالت سبز و روشن (موزائیکی شدن) ولکه های زرد همراه با چروکیدگی دربرگ 

های جدید

✔️وجود لکه های نکروز(قهوه ای)

✔️تاولی شدن سطح میوه

✔️لکه دار شدن میوه (لکه های سبز و زرد)


کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email