نگهداری روغن های خوراکی

نگهداری روغن های خوراکی

✔️در طی انبارداری، عوامل محیطی مانند نور، اکسیژن، گرما و رطوبت بر کیفیت روغن های خوراکی تاثیرگذار است.

✔️از میان این عوامل محیطی، اکسیژن عامل مهمی در نگهداری روغن است. در حضور اکسیژن واکنش های اکسیداسیون افزایش می یاید و در روغن ترکیبات مختلفی ایجاد می شود. بنابراین انتخاب نوع بسته بندی بسیار حائز اهمیت است.


کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email