علل تلخی خیارسبز

علل تلخی خیارسبز

عامل تلخی خیار، از ماده ای به نام کوکوربیتاسین تشکیل می شود که در شرایط زیر به وجود می آید:

✅دماهای پایین تر

✅تراکم بیش از حد کشت

✅ازت زیاد

✅تنش آبیاری (کم یا زیاد شدن دفعات و میزان آبیاری و آبیاری نامنظم)

پس برای جلوگیری از تلخی محصول و کاهش بازارپسندی باید عوامل فوق را کنترل کرد.

کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email