عوامل موثر در میزان اسانس

عوامل موثر در میزان اسانس

فعالیت بیولوژیک و کاربرد اسانس در صنایع مختلف، بستگی به ترکیبات شیمیایی موجود در آن دارد، که خود تحت تأثیر عوامل محیطی ذیل می باشد:

✅مرحله رشد، 

✅زمان برداشت، 

✅شرایط کشت و 

✅اندام مورد استفاده قرار می گیرد. 

تحقیقات انجام شده در رابطه با تغییرات میزان و اجزای اسانس در مراحل مختلف رشد در گیاهانی مانند شوید، زنیان و گونه های نپتاصورت گرفته و نتایج نشان دهنده تفاوت میزان و اجزای اسانس در گیاهان مختلف و در مراحل مختلف رشد می باشد. 


کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email