ارزش غذایی و دارویی اسفناج

ارزش غذایی و دارویی اسفناج

✅اسفناج دارای عناصر مختلفی از قبیل کلسیم، آهن، فسفر، گوگرد، پتاسیم و منیزیم می باشد.

✅اسفناج از نظر ویتامین های   A و C غنی است. همچنین به مقدار کم دارای ترکیبات تیامین، ریبو فلامین و نیاسین می باشد.

✅در برگ و ساقه اسفناج ترکیبات زیر وجود دارد: 

✔️آب 92 درصد، 

✔️کربوهیدرات 23 درصد،

✔️پروتئین 2 درصد، 

✔️چربیها 7/. درصد، 

✔️فیبر و ترکیبات سلولزی 6/. درصد

کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email