تاثیر شوری بر میوه طالبی

تاثیر شوری بر میوه طالبی

در ایران طالبی، یکی از محصولات مهم جالیزی است که از نظر سـطح کشـت دردرجه پنجم بعد از گوجه، خیار، هندوانه و خربزه می باشد و کشــت آن در بـیش از 35000 هکتــار از اراضی در استان های تهران، مرکزی، قم، اصفهان، خراسـان، سـمنان، بوشهر و هرمزگان متمرکز شده است و میانگین عملکـرد آن 18 تن در هکتار است.
❌در این مناطق شـوری یکی از مشـکلات موجـود یـا در حـال ظهـور می باشد.
شوری اندازه میوه طالبی را کاهش داده ولی زمان رسیدن میوه را سرعت می بخشد و در عین حال شوری کم، کیفیت میوه را بهبـود می بخشد.
طالبی جزء گیاهان نیمه حساس به شوری به شمار می آیـد و میـزان آسـتانه شـوری بـرای طـالبی 2/2 دسـی زیمنس بر متر مـی باشـد.


کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email