عوامل گسترش شانکر باکتریایی مرکبات در باغات

عوامل گسترش شانکر باکتریایی مرکبات در باغات

✴️شانکر باکتریایی مرکبات به دلیل انتشار و گسترش سریع، ریزش برگ و میوه، خسارات کمی و کیفی میوه و سر خشکیدگ درخت یکی از خطرناک ترین بیماری های مرکبات محسوب می شود.

✴️مهمترین عامل توسعه بیماری در باغات:

✔️وجود رطوبت 

✔️بارندگی و 

✔️دمای مناسب درفصل بهار می باشد که در سال جاری شرایط برای خسارت زا شدن این عوامل فراهم شده است. 

کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email