مدیریت شانکر باکتریایی درختان میوه
1️⃣از بین بردن تک درختان در مناطقی که بیماری به تازگی وارد شده و محدود به یک نقطه و به صورت تک درخت می باشد.
2️⃣استفاده از ارقام مقاوم، مانند پرتقال والنسیا و نارنگی و اصلاح روش های برداشت
3️⃣مبارزه با علف های هرز به منظور از بین بردن میزبان دوم و همچنین ایجاد تهویه بهتر در باغ
4️⃣هرس سر شاخه های شدیدا آلوده و هرس شاخه های پائین درخت که با خاک تماس دارند و امحاء آنها
5️⃣ضدعفونی ابزارآلات نظیر اره و قیچی با محلول 10 درصد وایتکس از یک درخت به درخت دیگر
6️⃣جلو گیری از نقل و انتقال نهال و مواد گیاهی از مناطق آلوده به مناطق سالم
7️⃣دو نوبت سمپاشی با سموم مسی در باغات سالم در مناطق آلوده، در بهار و پائیز همزمان با رویش برگ های جدید
8️⃣دو نوبت سمپاشی قبل از آغاز بارندگی ها در پائیز و زمستان با سموم اکسی کلرور مس به نسبت 2/5 - 2 درهزار و بردوفیکس به نسبت 2 درصد به فاصله 15 روز در باغات آلوده، علاوه بر دو نوبت فوق