راه های انتقال شانکر باکتریایی مرکبات

راه های انتقال شانکر باکتریایی مرکبات

انتشار باکتری در مسافت های کوتاه توسط:
باد، 
باران، 
حشراتی از قبیل پروانه مینوز، 
ابزار آلوده باغبانی و انسان صورت می گیرد. 
بقایای گیاهی آلوده مرکبات و یا میزبان های دیگر، جعبه های حمل و نقل، کامیون ها، حمل میوه های آلوده با کشتی های تجاری و حشرات باعث انتشار عامل بیماری به نقاط دوردست می گردند.
 انتقال اصلی بیماری از راه انتقال مواد ازدیادی مانند پیوندک، نهال های بذری یا پیوندی است. 
کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email