روش های کنترل جرب سیب زمینی

روش های کنترل جرب سیب زمینی

احتمالا تمامی کشاورزان سیب زمینی کار این بیماری را دیده اند:

✅یک بیماری باکتریایی که در خاک های قلیایی و در زمین های با سابقه کشت هویج، تربچه، شلغم و سیب زمینی فعالیتش بیشتر است.

✅در مناطق مختلف با نام های اسکب، چیچک، یا جرب شناخته می شود و علاوه بر بازارپسندی محصول، انبار داری آن را به شدت کاهش می دهد.

✅برای جلوگیری از ایجاد اسکب می توانید قبل از کاشت، گوگرد را همراه پتاس و فسفات به خاک اضافه کنید.

✅مصرف یک تا دو نوبت گوگرد مایع در طول فصل زراعی نیز در کاهش جمعیت باکتری و خسارت آن اثر مثبت دارد. توجه شود که مصرف بیش از حد گوگرد برای سلامتی مصرف کنندگان محصول شما زیان آور است.

✅مصرف یک نوبت سولفات منگنز و سولفات آمونیوم در طول فصل زراعی در کاهش خسارت اهمیت ویژه ای دارد.

✅همانطور که خشکی زمین در توسعه بیماری موثر است، آبیاری بیش از حد نیز باعث توسعه بیشتر بیماری می گردد.

✅مصرف یک نوبت هیومیک اسید نیز باعث کاهش فعالیت باکتری و شادابی گیاه می گردد.

✅مصرف کودهایی مانند نیترات کلسیم و کلسیم بر نیز در کاهش خسارت و ترمیم پوست موثر است.

کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email