آبیاری درختان در زمان گلدهی

از آبیاری بیش از حد درختان میوه در هنگام گلدهی می بایست خودداری شود. در شرایط غرقابی که پس از آبیاری ایجاد می شود، تا مدتی اکسیژن خاک کاهش و دی اکسید کربن افزایش می یابد و در کنار آن متان و متیل نیز افزایش یافته و در مجموع این شرایط باعث تولید هورمون بازدارنده اسید آبسیزیک در گیاه می شود که زیادی این هورمون باعث ریزش گلها و برگ ها می گردد.

مطالب بیشتر درباره‌:
کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email