معرفی گیاهان مناسب آپارتمان

جدا از اینکه رنگ سبز تأثیر شگفتی در روحیه و آرامش انسان دارد، همیشه وجود گل و گیاهانی در منازل و آپارتمان‌ها باعث جذاب شدن و زیباتر شدن دکوراسیون خانه می‌شود. گیاهان آپارتمانی با توجه به اینکه می‌توانند با نور کم و یا نور غیرمستقیم به رشد و حیات خود ادامه دهند، بعضاً خاصیت تصفیه‌ کنندگی و پاک‌ سازی هوا در برابر میکروب‌های مضر را هم نیز دارند، مانند پتوس و غیره.

 

پتوس از محبوب ترین گیاهان مناسب آپارتمان:

گیاه پتوس گیاهی جذاب و مقاوم است و رشد آن به راحتی انجام می‌شود. این گیاه، علاوه بر توانایی در تغییر فضای شما با رنگ جذاب خود، قادر است که در تصویه هوا نیز کمک نماید. علاوه بر این، آن ها رطوبت جو را افزایش می دهند و دی اکسید کربن را با اکسیژن جایگزین می کنند. همچنین این گیاه، گیاهی آپارتمانی مقاوم به نور کم است که خاصیت تصفیه‌ کنندگی را نیز دارد. یکی از ویژگی‌های این گیاه تکثیر راحت آن است. آبیاری، حدود ۷ تا ۸ روز یک‌ بار برای این گیاه کافی است. پتوس را هم در خاک و هم در آب، می‌توان نگهداری کرد. این گیاه یکی از محبوب ترین گیاهان می باشد.

 

آگلونما یکی از حساس ترین گیاهان مناسب آپارتمان:

گل آگلونما از گیاهان زیبای آپارتمانی است که به دلیل انبوه بودن برگهای گیاه، برای اتاق‌های کوچک و محیط‌های اداری بسیار مناسب است و جلوه‌ای زیبا، سبز و با طراوت به فضا می‌دهد. کاشت آگلونما با دیگر گیاهان آپارتمانی در داخل یک گلدان مستطیلی بزرگ، مقایسه جالبی در شکل برگ‌ها ایجاد خواهد کرد و ایده زیبایی برای کاشت گل در منزل است. همچنین این گیاه با آفتاب سازگاری ندارد و با نور لامپ و یا نور غیرمستقیم آفتاب هم می‌تواند به رشد خود ادامه دهد. این گیاه به خشکی هوا حساس می‌باشد، بنابراین در آپارتمان‌هایی که هوای گرم و خشک دارند، مه پاشی روی گیاه باید انجام شود. این گیاه نسبت به دود و گاز ناشی از شوفاژ حساس است بطوریکه دچار آسیب می‌شود و برگ‌های خود را از دست می‌دهد.

 

گندمی:

سجافی و یا عنکبوتی نام دیگر این گیاه می‌باشد. این گیاه را می‌توان در نور کم تا متوسط نگه‌ داری کرد. این گیاه را می‌توان به‌ راحتی تکثیر کرد. آبیاری این گیاه باید زمانی انجام شود که خاک آن کاملاً خشک‌ شده باشد.

 

پپرومیا از گیاهان مناسب آپارتمان با نور کم:

گیاهی که خیلی‌ها آن را بنام برگ قاشقی می‌شناسند. این گیاه انواع مختلفی دارد که نوع سبز آن مناسب برای آپارتمان‌های کم‌ نور می‌باشد. توجه داشته باشید که این گیاه رشد سریعی ندارد.

 

شفلرا:

جز گیاهانی است که می‌تواند در سایه و با نور غیرمستقیم رشد کند. خاک این گیاه باید همیشه خیس باشد.

این گیاه به نور غیرمستقیم نیاز دارد و شما باید مدتی یکبار گلدان را به آفتاب منتقل نمایید. این گیاه از جمله گیاهانی است که به سایه نسبتاً مقاوم است. این گیاه در تابستان باید در محیط با درجه‌ی حرارت حداکثر ۲۷ درجه‌ی سانتیگراد و در زمستان در محیطی با حداقل ۱۸ درجه‌ی سانتیگراد قرار بگیرد، چنانچه درجه حرارت بالاتر از حد معمول باشد به جریان هوای ملایم نیاز دارد.

 

فیکوس بنجامین یکی از زیباترین گیاهان مناسب آپارتمان:

این گیاه می‌تواند تصویر سبز و شادی بخشی که به آن احتیاج دارید را در فضای کوچک آپارتمان شما ایجاد کند. این درختچه‌ها با نور غیرمستقیم آفتاب رشد می‌کنند. کافی است هر ۴ تا ۷ روز آن ها را آبیاری کنید. بنجامین، مغرورِ باصلابت و استوار، زیبایی خود را به رخ می‌کشد و به همه ثابت می‌کند که می‌توان در فضای خانه هم زندگی سالمی داشت و به آن اکسیژن بخشید و با برگ‌های سبز خود، طبیعت را هرچند کوچک به افراد خانه هدیه کرد.

 

بامبو:

از دیگر گیاهان مناسب آپارتمان ، بامبو می باشد. این گیاه می‌تواند در نور کم و غیرمستقیم خورشید زنده بماند و حس انرژی مثبت را به طراحی داخل آپارتمانتان اضافه کند. بامبو را در آب رشد دهید و هر ۲ تا ۴ هفته یک‌ بار، آب آن را عوض کنید.

 

سانسیویریا (گیاه مار یا شمشیری):

این گیاه، شاداب و پرطراوت به طرز شگفت‌ انگیزی سرسخت است و تقریباً می‌تواند در هر محیطی زنده بماند. گیاه «سانسیویریا» برگ‌های سرسختی دارد که می‌توانند نور کم را تحمل کنند. توجه داشته باشید که آبیاری آن بیش‌ازحد نباشد و بین هر دو آبیاری، خاک گلدان خشک شود. از ویژگی‌های این گیاه این است که در شب اکسیژن منتشر کرده و دی‌اکسید کربن جذب می‌کند و به این صورت هوا را تصفیه می‌کند و خواب بهتری ایجاد می‌کند. به همین دلیل گزینه‌ی مناسبی برای استفاده در اتاق‌ خواب است. لذا این گیاه یکی از مهمترین گیاهان مناسب آپارتمان می باشد.

 

فیلودندرون:

این گیاه، جز رایج‌ ترین گیاهان مناسب آپارتمان می باشد، به این دلیل که خودش به شما می‌گوید دقیقاً چه چیزی احتیاج دارد! برای مثال اگر برگ‌های آن زرد شده است، به این معناست که بیش‌ازحد نور خورشید را دریافت کرده و بهتر است آن را در محیطی با نور غیر مستقیم قرار دهید؛ یا اگر برگ های آن کوچک شده، این به این معناست که نیاز به کود بیشتری دارد؛ می‌توانید برای حل این مشکل کود مایع همراه با مکمل‌های غذایی گیاهی در خاکش بریزید. این گیاه به دو شکل وجود دارد. بالارونده و غیر بالارونده.

 

 


کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email