خواص گل ختمی

گل ختمی دارای خواص فراوانی بوده و از آن در تهیه داروهای گیاهی استفاده می شود. قسمت انتهایی این گل سفید رنگ و نسبتا شیرین می باشد. به علت استفاده از گل ختمی در تهیه اولین شیرینی مارشمالو، امروزه این گل به مارشمالو معروف است.


خواص دارویی گل ختمی

گل ختمی در بسیاری از کشورها به عنوان داروی گیاهی شناخته شده است. این گیاه بومی اروپا، آفریقا و آسیا بوده و حتی اکثر مردم آن از این گیاه برای طعم دادن به غذا استفاده می کنند.  گل ختمی رنگ های متنوعی از سفید، قرمز و بنفش داشته و ریشه و برگ های آنان نیز خواص فراوانی دارد. چای این گل از قدیم به عنوان تسکین دهنده درد، ملین و ادرارآور شناخته شده که تأثیر بسزایی در بهبود اختلالات گوارشی دارد. تانین، فنولیک اسید، فلاونوئید و روغن های فرار چای گل ختمی، التهاب دهان، التهاب ریه و سرفه های مزمن را در دوران سرماخوردگی بهبود می بخشد و کمک زیادی به درمان آسم می کند.

اغلب اختلالات هضمی مانند کولیت، التهاب معده و زخم آن با استفاده از مصرف روزانه دم کرده گل ختمی برطرف می شود.
این چای که از مخلوط مقداری برگ و گل ختمی در یک فنجان آب جوش و دم کردن آن برای 7 تا 10 دقیقه تهیه می شود، سنگ کلیه را دفع می کند و تأثیر بسزایی در درمان عفونت کلیه و مجاری ادراری دارد.مخلوط 25 گرم ریشه گل ختمی در یک لیتر آب و جوشاندن آن نیز نوع دیگری چای است که خواص ذکر شده فوق را داشته و علاوه بر این ریفلاکس معده به مری را بهبود می بخشد.

مطالب بیشتر درباره‌:
کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email