آشنایی با گیاه کنگر فرنگی (آرتیشو)

کنگر فرنگی (کنگر بری، اقسون، هیشر) در منابع طب سنتی ایرانی ارده شاهی یا آرتیشو، نوعی گیاه یکساله است که بومی جنوب اروپا و کنارهٔ مدیترانه‌است.


غنچهٔ این گیاه خوراکی است و بیشتر به صورت آب‌پز پخته می‌شود. همچنین، در ایتالیا، این گیاه سبزی اصلی پیتزای چهارفصل در فصل بهار است. کنگر گیاهی است علفی که در ایران نیز پرورش داده می‌شود و در طب جدید عصارهٔ آن به صورت آمپول یا قطره بنام کوفیتول تجویز می‌شود.

مطالب بیشتر درباره‌:
کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email