چرا کسی بادمجان سفید را معرفی نکرده بود؟
بادمجان سفید یا white eggplant یکی از واریته های بادمجان به شمار می رود که باردهی بیشتری نسبت به سایر واریته ها دارد. به طور متوسط طی یک دوره 30 عدد بادمجان سفید تولید می شود.
بادمجان سفید را به خاطر پوست نازکی که دارد با پوست مصرف می کنند و از آن در تهیه ی کنسرو استفاده می شود. باردهی آن به صورت خوشه ای است و طعم شیرینی دارد. گیاهی گرمسیری و نیمه گرمسیری محسوب می شود و کاشت آن از طریق بذر صورت میگیرد.
از آنجا که بادمجان سفید در دماهای گرم رشد می کند، در صورت کاشت آن در مناطقی که سرمای زودرس دارند، باید تا قبل از خرداد یا اوایل تابستان اقدام به کشت نمود. این گیاه نیاز به آبیاری روزانه دارد و خشک شدن خاک باعث کاهش تولید محصول می شود.
کرم های برنده یا cutworms رایج ترین آفات بادمجان سفید هستند که به کمک آفت کش های ارگانیک می توان اقدام به حذف آنها کرد. معمولاً حدود دو تا سه ماه پس از کاشت اولین بذر، بادمجان ها آماده ی برداشت می شوند. خاک مناسب آن شنی و سبک با پی اچ 5/5 تا 6/5 است.