خربزه ای تلخ و عجیب به نام کارلا

کارلا همان خربزه ی تلخ و از خانواده ی کدوئیان است و به کدو سبز و خیار شباهت زیادی دارد. معمولا به صورت نرسیده برداشت می شود و در صورت رسیدن میوه طعم آن بسیار تلخ و غیر قابل مصرف خواهد بود.

خربزه تلخ بیشتر در غذاهای آسیایی استفاده می شود و گوشت آن دارای خواص بسیاری است. سطح میوه برجسته بوده و طعمی تند و تلخ دارد. میوه ی کارلا علاوه بر داشتن خواص آنتی اکسیدانی، خواص درمانی و ارزش غذایی بالایی نیز دارد.

جهت کاهش قند خون، کاهش سطح کلسترول و درمان عفونت های قارچی می توان از خربزه تلخ بهره گرفت. هم‌چنین در سلامت قلب، رفع بیماری های چشمی و پیشگیری از یبوست نیز موثر است. باید توجه کرد که مصرف بیش از حد آن باعث بروز بروز معده درد نشود. 

مطالب بیشتر درباره‌:
کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email