ملکه ی ادویه جات رو بیشتر بشناس!

هِل میوه ای از خانواده ی زنجبیلیان است و معطر و خوشبو می باشد. انواع مختلفی مانند: هل سبز، سفید و سیاه دارد که نوع سبز آن عطر بیشتری را داراست. میوه ی هل به اندازه ی بند انگشت است و عطر آن به دلیل خوشبو بودن دانه هاست.

از هل به عنوان چاشنی مربا، دمنوش، شیرینی ها، غذاها و چای استفاده می شود که از خود دانه های هل یا پودر دانه ها تهیه می‌گردد. جالب است بدانید که هل بعد از زعفران، گران ترین ادویه ی جهان به شمار می رود و به عنوان ملکه ی ادویه جات شناخته شده است.

نام علمی آن Elettaria cardamomum است. خواص بی نظیر بسیاری دارد و برای درمان بسیاری از بیماری ها و امراض مفید می باشد. میوه ی هل کپسولی شکل بوده و دانه های سیاه درون آن قرار گرفته اند. هل ارزش غذایی بالایی دارد و سرشار از انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی است. 

مطالب بیشتر درباره‌:
کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email