هویجی با طعم سیب زمینی!

زردک همان هویج ایرانی است که از نظر اندازه بزرگتر از هویج فرنگی و رنگ آن به جای نارنجی زرد می باشد. زردک هویج محلی ایرانی محسوب می شود و از لحاظ طعم ترکیبی از هویج فرنگی و سیب زمینی است.

زردک در فصل زمستان برداشت می شود و مزاج آن گرم تر از هویج فرنگی است. این هویج را می توان جایگزین هویج فرنگی کرد و در انواع غذاها از آن استفاده نمود. هویج ایرانی خواص بسیاری دارد و برای درمان بسیاری از بیماری ها مفید است.

 

مطالب بیشتر درباره‌:
کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email