انبه ای منحصر به فرد و مخصوص صادرات

محققان هندی توانسته اند نسل جدیدی از انبه را تولید کنند که بدون هسته و آبدار بوده و وزن هر میوه 200 گرم است. این رقم جدید به کمک اصلاح گیاهان تولید شده و میزان فیبر موجود در آن به نسبت سایر ارقام کمتر است.

گفته شده که انبه بدون هسته از پتانسیل بسیار بالایی برای صادرات برخوردار است. این رقم مانند ارقام دارای هسته، دارای عطر و طعم شیرین و آبدار می باشد. انبه ارقام مختلفی دارد و هر کدام ویژگی های منحصر به فرد خود را دارند.

رقم بدون هسته Sindu نام گذاری شده و به انبه ی هندی معروف است. از دیگر خصوصیات آن، این است که طول عمر زیادی دارد و سالانه می توان میزان بالایی از آن را تولید کرد. جزء میوه های مناطق گرمسیری و استوایی به شمار می رود و دارای سه نوع کوچک، متوسط و بزرگ می باشد. 

مطالب بیشتر درباره‌:
کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email