فوت و فن های مدیریت علف هرز سس
Cuscuta sp و Grammica sp
سس یا همان پیچک زرد از گیاهان انگلی است که در بسیاری از مناطق به عنوان علف هرز شناخته شده و در بین کشاورزان به سرطان معروف است. سس در مزارع یونجه و شبدر بیشتر یافت می شود و در خانواده ی Cuscataceae دسته بندی شده است.
ساقه های سس پیچنده هستند و در جهت عقربه های ساعت به دور گیاه میزبان می پیچند و به کمک مکنده هایی که در سطح ساقه ی خود دارند، بر روی گیاه میزبان استوار می شوند. این علف هرز تمامی مواد غذایی مورد نیاز خود شامل آب و کربوهیدرات را از گیاه میزبان خود دریافت می کند و به این صورت باعث کاهش رشد گیاه اصلی می شود.
مدیریت موثر سس ها نیازمند کنترل جمعیت موجود، جلوگیری از بذردهی سس، ممانعت از ظهور بوته های سس در سال های آتی است. حذف دستی بوته های سس، ایزوله کردن مناطق کشت، سوزاندن، پاشیدن علف کش همگی مانع تولید بذر علف هرز سس می شوند.