از مزرعه ی قهوه تا برشته شدن

گیاه قهوه با نام علمی Coffea یک درخت بسیار بزرگ با ارتفاع 3 تا 10 متر است که جزء گیاهان گلدار خانواده ی روناسیان به شمار می آید. نکته ی جالب آن است که اگرچه درخت قهوه ارتفاع زیادی دارد اما امکان کاشت آن به صورت بوته و در منزل نیز وجود دارد.

هم چنین در مزارع قهوه، به علت راحتی برداشت آن را کوتاه کرده و به صورت بوته نگهداری می کنند. گلدهی قهوه 3 تا 4 سال پس از کاشت اتفاق می افتد و گل های سفید رنگ خوشبویی دارد و از نظر شکل ظاهری شبیه گلهای یاسمن هستند.

این گلهای ظریف و کوچک پس از 6 الی 8 هفته به میوه های قهوه تبدیل می شوند و میوه های تازه تشکیل شده ابتدا به رنگ سبز و پس از 6 تا 9 ماه به رنگ زرد و صورتی درآمده سپس در پایان رشد قرمز رنگ می شوند.

میوه های قهوه پس از تکمیل پروسه ی رشد، از درخت چیده شده و برای خشک کردن پوست میوه را جدا می کنند و پس از طی کردن مراحل خشک شدن، برشته کردن و آسیاب کردن به دانه های قهوه ی شناخته شده تبدیل می شوند. 

مطالب بیشتر درباره‌:
کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email