مصرف گچ در کشاورزی و باردهی محصول
به دلیل مشکلات ناشی از کم آبی در زمین های کشاورزی، استفاده از خاک های نامرغوب و آسیبی که در نتیجه ی این عوامل به درختان و گیاهان وارد میشود، استفاده از گچ کشاورزی توصیه می گردد. گچ کشاورزی، اثرات کم آبی و شوری خاک را کاهش داده و خاک را اصلاح می کند.
هم چنین جهت کاهش وزن مخصوص ظاهری خاک و در نتیجه پوک شدن بافت خاک، از گچ در زمین های کشاورزی استفاده می شود. زمانی که خاک پوک تر شود، رشد و توسعه ی ریشه افزایش می یابد و در نتیجه ی گسترش ریشه ها، جذب آب و جذب عناصری مانند فسفر که جذب آن به مقدار ریشه بستگی دارد نیز بیشتر میشود.
گچ کشاورزی همان سولفات کلسیم آبدار است که بدون عوارض بوده و نتایج مؤثری در ذخیره ی آب آبیاری و اصلاح بافت خاک دارد. این ماده به دلیل طبیعی بودن، برای گیاه و محصول ضرری ندارد و کمک می کند تا محصولات کاملا ارگانیک تولید شود. در نتیجه، باعث افزایش راندمان باردهی محصول می شود.