سوسکی در لباس عروسک

عروسک خربزه سوسک قرمز رنگی است که برخی آن را با کفشدوزک خربزه اشتباه می گیرند. این آفت از اوایل بهار تا اواخر تابستان در مزارع خربزه و هندوانه یافت می‌شود و بیشتر به خانواده ی کدوئیان شامل خیار، خربزه و هندوانه تمایل دارد.

لارو آن نیز فقط از کدوئیان تغذیه می کند و باعث سوراخ سوراخ شدن برگ گیاه می گردد. اگر بوته‌ها کوچک باشند به راحتی با حمله ی لاروها از بین می روند اما بوته های مسن مقاومت بیشتری از خود نشان می دهند و آفت بیشتر از گلها و جوانه ها تغذیه می کند.

مهم ترین خسارت عروسک خربزه، حمله ی لاروها به ریشه است که بوته ها را می خشکاند و باعث پوسیدگی آنها می شود. با حمله ی لاروها به ریشه و زخمی کردن آنها، زمینه برای ورود باکتری ها و قارچ ها فراهم می شود، در نتیجه بوته سریعتر از بین می رود.

جمعیت این آفت در شرایط آب و هوایی معتدل و هم چنین گرم افزایش می یابد. روش های کنترل آن به دو روش زراعی از طریق بیشتر کردن فواصل آبیاری و کشت به روش جوی و پشته و روش شیمیایی از طریق استفاده از سموم فسفره امکان پذیر است. 

مطالب بیشتر درباره‌:
کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email