یک نوع پنیر با خاصیت جایگزینی گوشت؟!

پنیر نخل یا پنیر خرما که در زبان انگلیسی به آن heart palm tree (قلب درخت خرما) گفته می‌شود ، یک پنیر گیاهی و بسیار مقوی است که به عنوان یک وعده ی غذایی کامل مورد مصرف قرار می گیرد. در بیشتر موارد ، گیاهخواران از آن برای جایگزین گوشت استفاده می کنند.

پنیر نخل بخش سفید رنگ وسط تنه ی درخت خرما است که پس از قطع کردن تنه ی درخت بدست می‌آید. طعم آن شیرین و ترد است و در تماس با هوا ، تلخ و تیره می شود. بارش باران در میزان تردی و شیرینی پنیر نخل مؤثر است ، به طوری که هر چه بارندگی بیشتر باشد ، طعم آن خوشمزه تر خواهد بود. هم چنین در نخل های جوان ، پنیر بیشتر، تردتر و شیرین تری وجود دارد. 

پنیر خرما یک منبع غنی از ویتامین‌ ها و املاح معدنی مانند : آهن، پتاسیم، روی و پروتئین ها به شمار می‌آید که علاوه بر مقدار کم چربی و فیبر بالای آن، خواص درمانی و ارزش تغذیه‌ای بالایی دارد. پنیر خرما علی رغم داشتن کالری کم ، سرشار از فسفر، پتاسیم و روی است که در عملکرد ارگان های مختلف بدن از جمله قلب نقش مهمی دارد. 

مطالب بیشتر درباره‌:
کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email