کودی با اثر قارچکشی

یکی از مهمترین پارامترها پس از اطمینان از کیفیت کود، زمان استفاده ی آن است. همان طور که می دانید ، گوگرد نقش مهمی در تشکیل کلروفیل ، تولید پروتئین ، فعال سازی آنزیم ها ، افزایش کیفیت محصول ، بالا رفتن مقاومت گیاه در برابر سرما و خشکی ، فعالسازی متابولیسم در گیاهان و هم چنین اصلاح خاک دارد. 

جهت مشخص کردن بهترین زمان مصرف کود گوگرد ، باید توجه داشت که که کود گوگرد صرفا تامین کننده ی عناصر غذایی نیست. اصلاح خاکهای آهکی ، شور و قلیا و افزایش حلالیت عناصر غذایی تحت شرایط اکسید شدن کامل کود گوگرد و تبدیل شدن به یون سولفات (so4) امکان پذیر است.

کود گوگرد علاوه بر مقرون به صرفه بودن، به جذب بهتر فسفر کمک می کند و به دلیل برخورداری از اثر قارچکشی در گلخانه‌ها و زمین های زراعی نیز قابل استفاده می باشد.

بهترین زمان استفاده از کود گوگرد شامل : زمان چالکود ، هنگام آبیاری ، در طول فصل رشد ، گردپاشی جهت کنترل آفات و بیماری ها و به محض تشخیص علائم کمبود عناصر در درختان میوه می باشد. هم چنین میزان مصرف آن بسته به نوع خاک و سن درخت متفاوت است. 

مطالب بیشتر درباره‌:
کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email