نوبرانه ای محبوب از جنس قارچ!

دنبلان کوهی نوعی قارچ کمیاب و گران قیمت است که مصرف خوراکی و غذایی دارد. این قارچ گونه های مختلفی دارد و به رنگهای قرمز تیره، خاکستری، سفید، بنفش و سیاه یافت می شود اما لذیذترین نوع آن دارای پوستهٔ سیاه رنگ است.

قارچ های دنبلان معمولاً به صورت دسته دسته و در عمق 30 سانتیمتری خاک و نزدیک به ریشه های گیاهان و درخت‌ها به طور طبیعی می رویند. قارچ دنبلان به صورت همزیستی با ریشه های درختان جنگلی نیز به وجود می آید.

هنگام آغاز بارندگی های بهاره و مساعد شدن شرایط رشد دنبلان ها، جمع آوری، خرید و فروش و مصرف این قارچ ها در رویشگاه های آن در کشور از رونق خاصی برخوردار می گردد. مردم مناطق مختلف کشور، از آن به عنوان یک غذای نیروبخش و مقوی یاد کرده و تغذیه از آن را برای جلوگیری از انواع بیماری ها در طول سال مؤثر می‌دانند.

قارچ دنبلان از نظر ارزش غذایی دارای بیش از 15 نوع پروتئین و ویتامین‎ می باشد. در قارچ دنبلان هیچ نوع دستکاری ژنتیکی توسط انسان صورت نگرفته و کود شیمیایی در آن نیز به هیچ ‎وجه استفاده نشده است.

مطالب بیشتر درباره‌:
کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email