با ورمی کمپوست فلفل بیشتری تولید کن!

با ورمی کمپوست فلفل بیشتری تولید کن!

فلفل که متعلق به خانواده ی سولانسی می باشد، به عنوان یک محصول از سبزیجات شناخته شده و به عنوان ادویه نیز استفاده می شود. علاوه بر این نیز، به طور سنتی، به عنوان کود شیمیایی غیر آلی و آفت کش مورد استفاده قرار می گیرد. 

کودهای ورمی کمپوست که به صورت تجاری از ضایعات مواد غذایی تولید می شود، جایگزین مجموعه ای از غلظت‌های متفاوت بر محتویات گیاهان گلخانه‌ای می گردند تا بتوان به ارزیابی تأثیر آن ها بر رشد و تولید فلفل‌های گلخانه‌ای پرداخت.

میانگین قدی، تعداد غنچه‌ها و گل های فلفل که در شرایط فوق پرورش می یابند، شامل 10 تا 80 درصد از کود ورمی کمپوست می باشند. فاکتورهایی مانند: بهبود ساختارهای فیزیکی، افزایش جمعیت میکروارگانیسم ها و رشد بالقوه ی گیاه می توانند سهمی در افزایش تولید فلفل داشته باشند. 

 

مطالب بیشتر درباره‌:
کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email