محصولی جدید به نام سیر سیاه
سیر سیاه از دیرباز در کشورهای اندونزی، کره جنوبی و ژاپن به عنوان غذای سنتی استفاده می شده است. سیر سیاه طی فرآیند تخمیر به مدت دو ماه، تحت دما و رطوبت کنترل شده از سیر سفید به دست میآید. این امر به آن اجازه میدهد تا طی یک واکنش شیمیایی که بین اسیدهای آمینه و قندهای کاهنده رخ میدهد، تغییراتی در سیر بوجود بیاید.
این واکنش باعث می شود ماده ی آلیسین موجود در آن کاهش یابد. در نتیجه ی این فرآیند، بوی سیر از بین رفته و بافتی نرم و ژله مانند و مزه ای شبیه به انجیر پیدا می کند.سیر سیاه دارای ترکیبات، مشتقات و فلاونوئیدها و کاربولین است و خواص شگفت انگیزی شامل : افزایش آنتی اکسیدان، افزایش ایمنی بدن و تضمین سلامت قلب دارد.