برنامه تغذیه ای انگور

برنامه تغذیه انگور در ایران معمولاً شامل مصرف مقادیری از عناصر غذایی به ویژه نیتروژن،‌ فسفر، پتاسیم و روی است. 

✔️اخیراً ترکیبات کربن آلی و محرک های زیستی شامل هورمون های طبیعی مشتق شده از جلبک ها به صورت برگ پاشی و باکتری های محرک رشد مورداستفاده قرار می گیرند. 
✔️مورد اخیر معمولاً در برگیرنده میکروارگانیسم هایی هستند که سلامت و کیفیت خاک را بهبود بخشیده و به واسطه آن عملکرد و کیفیت میوه بهبود می یابد. 
✔️ماهیت اصلی مدیریت تلفیقی تغذیه گیاهی بر مصرف همزمان منابع زیستی، آلی و شیمیایی، متناسب با وضعیت حاصلخیزی خاک و نیازهای غذایی محصول، متناسب با عملکرد مورد انتظار استوار است.

مطالب بیشتر درباره‌:
کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email