عوامل پوسیدگی میوه انار در انبار

علاوه بر کرم گلوگاه، ترک‌های ریز موجود در پوست، آفتاب سوختگی، محل های تغذیه حشرات مکنده، آسیب های مکانیکی و بالاخره لهیدگی ایجاد شده درحین برداشت یا در مراحل مختلف حمل و نقل نیز از جمله عواملی هستند که می توانند‌‌ پوسیدگی میوه

انار را به دنبال داشته باشند. 
اما وجود این عوامل برای ایجاد پوسیدگی و ترشیدگی الزامی نیست. میوه انار همانند سایر میوه ها، به علت دارا‌ بودن مقدار زیادی آب در معرض فساد قرار دارد. قارچ های آسپرژیلوس و پنسیلیوم، میتوانند در صورت وجود شرایط مساعد از نظر دما و رطوبت، میوه های سالم انار‌ را بپوشانند.

مطالب بیشتر درباره‌:
کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email