کودهایی که سلامت غذایی را تضمین می کنند!

کودهایی که سلامت غذایی را تضمین می کنند!

استفاده از کودهای زیستی یا بیولوژیک چند سالی است که در کشور ما رونق پیدا کرده است و کشاورزان با کسب آگاهی از فواید این کود، آن را جایگزین کودهای مضر کرده اند. کودهای زیستی همانطور که از نامشان پیداست، در نتیجه ی تجزیه ی جانداران و بقایای آنها و یا حاصل از فعالیت موجودات زنده به دست می آیند.

کمپوست یکی از انواع کودهای زیستی است که از تجزیه ی پسماند مواد غذایی، باقی مانده ی گیاهان پس از برداشت محصول، فضولات و زواید غیر قابل مصرف دامی به دست می آید. ورمی کمپوست نیز یک کود زیستی است که از فضولات کرم خاکی حاصل می شود. 

در دهه های اخیر، به دلیل آشکار شدن آثار سوء مصرف بی رویه ی کودهای شیمیایی و قیمت بالای آنها، استفاده از کودهای زیستی در کشاورزی مطرح شده است. در کشاورزی ارگانیک با استفاده از کودهای زیستی، سلامت خاک، گیاه، انسان و سیاره ی زمین تأمین می شود. در این شرایط، از مواد شیمیایی و سموم دفع آفات در شرایط خاص و به مقدار محدود به کار می رود. 

مطالب بیشتر درباره‌:
کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email