سبزیجات را با نمک ضدعفونی نکنید

آلودگی‌هایی که ممکن است از طریق میوه‌ها و سبزیجات انتقال یابند به دو دسته آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی تقسیم می‌شوند. آلودگی‌های میکروبی اغلب با شست‌وشوی صحیح و کامل از بین می‌روند.

برای رفع آلودگی‌های میکروبی سبزی‌ها چهار مرحله زیر را انجام دهید:

مرحله اول پاکسازی است. در این مرحله باید گل و لای سبزی‌ها را با شست‌وشو از بین برد.

مرحله دوم، مرحله انگل‌زدایی است. در این مرحله دو تا سه قطره مایع ظرفشویی به سبزی غوطه‌ور در آب بیافزایید. مایع ظرفشویی یک حالت لیزی ایجاد و تخم انگل را از روی سطح سبزی‌ها جدا می‌کند.

در مرحله سوم هم پس از شست‌وشوی سبزیجات از یک گندزدا مانند "پرکلرین" یا سایر ترکیبات کلردار مجاز استفاده کنید. سبزی‌ها را با نمک ضدعفونی نکنید زیرا ساختار سبزیجات را در هم می‌شکند.

آخرین مرحله نیز شست‌وشو با آب به نحو مطلوب است. دقت کنید مراحل پاکسازی به نحوی انجام شود که کیفیت محصول افت پیدا نکند.

مطالب بیشتر درباره‌:
کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email