نحوه آلودگی گیاهان به شانکر

نحوه آلودگی گیاهان به شانکر

محل ورود باکتری به گیاه:

1️⃣روزنه ها، 

2️⃣عدسک ها، 

3️⃣منافذ طبیعی، 

4️⃣ریشه ها و 

5️⃣بافت هایآسیب دیده، محل اصلی ورود باکتری به گیاه هستند. باکتری پس از ورود به گیاه، آوندچوبی را مورد حمله قرار داده و متعاقب آن در گیاه سیستمیک میشود. (در سراسر گیاه پخش میشود.)

✔️آلودگی میوه ها سبب آلودگی بذور به صورت سطحی یا داخلی می شود.

کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email