علائم شانکر باکتریایی گوجه فرنگی
بر اساس سن گیاه، رقم میزبان، میزان بیماری زایی بیمارگر، شرایط محیطی(دما و رطوبت) و اینکه آلودگی در مراحل اولیه رشد گیاهاست یا در گیاهان مسن، علائم پدیدار می شود.
✔️علائم این بیماری در برگ، ساقه، دمبرگ و میوه قابل مشاهده است.
1️⃣نکروز حاشیه برگ
2️⃣پژمردگی یک طرفه بوته آلوده
3️⃣شانکر ساقه
4️⃣قهوه ای شدن بافت آوند چوبی محل شانکر (درون ساقه)
5️⃣لکه های کوچک قهوه ای با هاله سفید
6️⃣زرد شدن بافت آوند داخل میوه
7️⃣و در اخر مرگ بوته