رب انار

رب انار

✔️رب انار، همان آب انار تغلیظ شده است که به عنوان چاشنی و مواد افزودنی مورد استفاده قرار میگیرد. 

✔پی اچ رب انار، حدود 4 - 3 می باشد. در روش سنت معمولا انارهای ترکیده و قسمت های سالم انارهای آلوده به کرم گلوگاه برای تهیه رب استفاده می شود. 

✔️تهیه رب انار شامل مراحل شستشوی میوه، جداسازی دانه از پوست، آبگیری و پخت می باشد.

✔️برای پختن رب، آب انار تهیه شده را در دیگ های بزرگ ریخته و به وسیله حرارت مستقیم آتش یا اجاق گاز آنقدر حرارت می دهند تا آب انار کاملا غلیظ گردد. این کار ممکن است ساعت ها طول بکشد. برای کاهش ترشی رب و طعم بهتر آن، در هر دیگ مقداری چغندر لبویی پوست کنده و خرد شده می ریزند.


کود سم بذر ادوات و ابزار بستر کشت آزمایشگاه گیاه پزشکی باغبانی و زراعت گیاهان دارویی و زینتی آبیاری علف های هرز و فضای سبز آموزش اتاق خبر روابط عمومی

Twitter Twitter
Instagram Instagram
Telegram Telegram
GitHub Github
RSS RSS
Gmail Email