رب انار
✔️رب انار، همان آب انار تغلیظ شده است که به عنوان چاشنی و مواد افزودنی مورد استفاده قرار میگیرد.
✔پی اچ رب انار، حدود 4 - 3 می باشد. در روش سنت معمولا انارهای ترکیده و قسمت های سالم انارهای آلوده به کرم گلوگاه برای تهیه رب استفاده می شود.
✔️تهیه رب انار شامل مراحل شستشوی میوه، جداسازی دانه از پوست، آبگیری و پخت می باشد.
✔️برای پختن رب، آب انار تهیه شده را در دیگ های بزرگ ریخته و به وسیله حرارت مستقیم آتش یا اجاق گاز آنقدر حرارت می دهند تا آب انار کاملا غلیظ گردد. این کار ممکن است ساعت ها طول بکشد. برای کاهش ترشی رب و طعم بهتر آن، در هر دیگ مقداری چغندر لبویی پوست کنده و خرد شده می ریزند.